توصیه های غذایی برای افراد مبتلا به پسوریازیس : غذا نمی تواند پسوریازیس را درمان یا حتی درمان کند، اما خوردن یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی ممکن است به کاهش علائم شما کمک کند. این پنج تغییر در شیوه زندگی ممکن است به کاهش علائم پسوریازیس و کاهش شعلهورها کمک کند:
مدیریت وزن بدن
مشخص نیست که وزن چگونه با پسوریازیس تداخل دارد، اما کاهش وزن اضافی نیز ممکن است به موثرتر کردن درمان ها کمک کند. اگر اضافه وزن دارید، تلاش برای رسیدن به وزن متوسط، ممکن است به کاهش شدت بیماری کمک کند.
خوردن یک رژیم غذایی سالم برای قلب
کاهش مصرف چربی های اشباع شده، که در محصولات حیوانی مانند گوشت و لبنیات یافت می شود، می تواند در مدیریت پسوریازیس مفید باشد.
همچنین مهم است که مصرف پروتئین های بدون چربی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 مانند سالمون، ساردین و میگو را افزایش دهید. منابع گیاهی امگا 3، از جمله گردو، دانه های کتان و سویا نیز منابع مفیدی هستند، به خصوص اگر به دنبال گزینه های گیاهی هستید.
اجتناب از غذاهای محرک
پسوریازیس باعث التهاب می شود. برخی غذاها نیز می توانند باعث التهاب شوند. اجتناب از آن غذاها ممکن است به بهبود علائم کمک کند. این غذاها عبارتند از:
- گوشت قرمز
- شکر تصفیه شده
- غذاهای بسیار فرآوری شده
- محصولات لبنی
- مصرف کمتر الکل
مصرف الکل می تواند خطر شعله ور شدن را افزایش دهد. کاهش یا ترک کامل می تواند به کاهش خطر کمک کند. اگر اختلال مصرف الکل دارید، پزشک می تواند به شما در ایجاد یک برنامه درمانی کمک کند.
با توجه به مصرف ویتامین ها
توصیه های غذایی برای افراد مبتلا به پسوریازیس : برخی از پزشکان رژیم غذایی غنی از ویتامین را به ویتامین های به شکل قرص ترجیح می دهند. با این حال، حتی سالمترین فرد هم ممکن است برای دریافت مواد مغذی کافی به کمک نیاز داشته باشد. از پزشک خود بپرسید که آیا باید از هر نوع ویتامین به عنوان مکمل رژیم غذایی خود استفاده کنید. درباره گزینه های غذایی خود بیشتر بدانید. (منبع)
برای مطلب مرتبط به این مقاله سری بزنید