مراقبت و سلامتی

پیشگیری از حالت تهوع همراه با میگرن

پیشگیری از حالت تهوع همراه با میگرن

پیشگیری از حالت تهوع همراه با میگرن : ممکن است بتوانید با انجام اقداماتی برای کاهش دفعات حملات میگرنی از حالت تهوع ناشی از میگرن جلوگیری کنید. تغییرات سبک زندگی: این

تغییرات می تواند شامل پیروی از یادداشت SEEDS، داشتن خواب با کیفیت، خوردن وعده های غذایی متعادل در فواصل منظم، ورزش منظم، داشتن دفترچه خاطرات سردرد و مدیریت استرس باشد که همگی ممکن است به پیشگیری یا کاهش حملات میگرن کمک کنند.
اجتناب از محرک ها: پس از ردیابی حملات میگرنی، ممکن است تصویر بهتری از محرک های خود دریافت کنید. اجتناب از آنها می تواند به پیشگیری یا کاهش میگرن کمک کند.
داروها: درمان‌های پیشگیری‌کننده میگرن که با نسخه قابل‌اعتماد در دسترس هستند شامل مسدودکننده‌های بتا، داروهای ضد افسردگی، داروهای ضد تشنج، مسدودکننده‌های کانال کلسیم و آنتاگونیست‌های پپتیدی مرتبط با ژن کلسی‌تونین هستند.
درمان‌های جایگزین: تمرین‌هایی مانند یوگا، تمرینات تمدد اعصاب، بیوفیدبک و درمان شناختی رفتاری ممکن است به کاهش تعداد حملات یا پیشگیری از آنها کمک کند.
اگر تهوع در اواخر حملات میگرنی شما رخ داد، ممکن است بخواهید داروهای درمان حاد را در اوایل حمله مصرف کنید تا دارو را استفراغ نکنید.

سوالات متداول

در اینجا چند پرسش متداول و پاسخ در مورد تهوع و میگرن آورده شده است.

اگر داروی میگرن را دور بریزم چه اتفاقی می‌افتد؟

پیشگیری از حالت تهوع همراه با میگرن : اگر داروی میگرن خود را بیرون بیاورید، ممکن است خوب عمل نکند. از پزشک خود بپرسید که آیا مصرف دوز دیگر برای شما بی خطر است، زیرا پزشکان نظرات متفاوتی در مورد سرعت جذب دارو توسط بدن دارند. شما همچنین می توانید داروی خود را از طریقی که مصرف آن راحت تر است، مانند ویفر یا اسپری بینی، تهیه کنید.

آیا پرت کردن می تواند به توقف حمله میگرن کمک کند؟
متخصصان توصیه نمی کنند که بدون نظارت پزشکی خود را به حالت پرفشار در آورید. اگرچه برخی از ادبیات آکادمیک، مانند این منبع مورد اعتماد در سال 2017، اشاره کرده‌اند که پرت کردن ممکن است به شما کمک کند در طول یک دوره میگرن احساس بهتری داشته باشید، اما این حمایت از تحقیقات قدیمی‌تری است که در سال 2013 منتشر شد.

آیا میگرن باعث سرگیجه و حالت تهوع می شود؟
حالت تهوع یکی از علائم رایج میگرن است، اما دوره های میگرن گاهی اوقات می توانند باعث سرگیجه و سرگیجه شوند. میگرن دهلیزی شکلی از میگرن است که می‌تواند باعث دوره‌های مکرر سرگیجه (احساس چرخیدن دنیای اطراف شما) شود.

تغییرات حسی در افراد مبتلا به هاله میگرنی یا میگرن چشمی رایج است. حساسیت به نور و صدا، مشکل در تمرکز و اختلالات بینایی همگی از علائم رایج میگرن هستند. (منبع)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *