مراقبت و سلامتی

مروری بر اتواسکلروز

مروری بر اتواسکلروز

مروری بر اتواسکلروز : اتواسکلروز یک بیماری گوش میانی است که شامل بازسازی غیرطبیعی استخوان می شود. اتواسکلروز باعث سخت شدن بافت های اطراف سه استخوان به نام های رکابی، اینکوس و مالئوس می شود.

اتواسکلروز چیست؟

بازسازی استخوان معمولاً شامل چرخش طبیعی و رشد مجدد بافت های استخوانی است. بازسازی غیرطبیعی استخوان که با اتواسکلروز رخ می دهد – که به عنوان اتوسپونژیوز نیز شناخته می شود – می تواند منجر به کاهش شنوایی شود. این به این دلیل است که صدا ممکن است به دلیل انعطاف ناپذیری رکاب‌هایی که معمولاً از این فرآیند پشتیبانی می‌کنند، نتواند از میانی به گوش داخلی منتقل شود.

علت دقیق آن ناشناخته است، اما تشخیص زودهنگام اتواسکلروز برای کمک به دسترسی به درمان هایی که می تواند شنوایی شما را بهبود بخشد، کلیدی است. تخمین زده می شود که حداقل 3 میلیون نفر از افراد منبع مطمئن در ایالات متحده به اتواسکلروز مبتلا هستند. ممکن است در مورد علائم احتمالی با پزشک به عنوان نقطه شروع صحبت کنید.

یادداشتی در مورد جنسیت و جنسیت

جنسیت و جنسیت در طیف ها وجود دارد. این مقاله گاهی اوقات از عبارات «مرد»، «مونث» یا هر دو برای اشاره به جنسیت تعیین شده در بدو تولد استفاده می‌کند تا زبان منابع ما را منعکس کند. درباره جنسیت و جنسیت بیشتر بدانید.

علائم و نشانه های اتواسکلروز

در حالی که تعدادی از شرایط ممکن است منجر به مشکلات شنوایی شود، اتواسکلروز در درجه اول باعث کاهش شنوایی تدریجی می شود. علائم احتمالی را که ممکن است بیشتر با پزشک در میان بگذارید را در نظر بگیرید:

  • کم شنوایی تدریجی: به عنوان شایع ترین علامت اتواسکلروز، کاهش شنوایی ممکن است به حداقل برسد، اما پس از چند سال بدتر می شود.
  • ناتوانی در شنیدن برخی صداها: هنگامی که برای اولین بار اتواسکلروز ایجاد می شود، ممکن است متوجه شوید که در شنیدن زمزمه ها یا صداهای کم صدا مشکل دارید.
  • کم شنوایی که از یک گوش شروع می شود: به طور معمول، ابتدا از یک گوش شروع می شود و سپس در گوش دیگر ایجاد می شود.
  • میزان کم شنوایی در هر گوش متفاوت است: در حالی که 70 درصد از افراد مبتلا به اتواسکلروز در هر دو گوش کم شنوایی دارند، میزان کم شنوایی معمولاً در هر گوش متفاوت است.
  • وزوز گوش: همراه با کاهش شنوایی، برخی از افراد مبتلا به اتواسکلروز ممکن است علائم وزوز گوش را تجربه کنند، از جمله زنگ ناگهانی یا وزوز گوش.
  • سرگیجه: علاوه بر علائم گوش، برخی از افراد در هنگام اتواسکلروزیس دچار مشکلاتی در تعادل و همچنین سرگیجه می شوند.

علل و عوامل خطر اتواسکلروز

تصور می شود که بین 2.5 تا 10 درصد از کل بزرگسالان مبتلا به اتواسکلروز هستند. در حالی که انواع خاصی از عفونت‌ها، بیماری‌های ناشی از سیستم ایمنی، و شکستگی‌های استرسی ممکن است عوامل خطر احتمالی برای ابتلا به اتواسکلروز باشند، علت دقیق این وضعیت گوش مشخص نیست. دانشمندان معتقدند که اتواسکلروز ممکن است در خانواده ها ایجاد شود.

میانگین سن شروع اتواسکلروز بین 30 تا 50 سالگی است و کم شنوایی از 20 سالگی شروع می شود. ابتلای کودکان به این بیماری غیرمعمول است. همچنین تصور می شود که زنان سفیدپوست و میانسال در معرض خطر بیشتری قرار دارند. همچنین یک نظریه و گزارش حکایتی وجود دارد که بارداری ممکن است خطر اتواسکلروز را افزایش دهد. در واقع، یک منبع مورد اعتماد در سال 2020 نشان داد که زنانی که تعداد فرزندان بیشتری دارند، به طور کلی در سنین پایین‌تر به جراحی رکاب نیاز دارند.

اما نویسندگان همچنین خاطرنشان می کنند که شواهد کافی برای ایجاد ارتباط قطعی بین بارداری و اتواسکلروز وجود ندارد. همچنین ممکن است نوسانات هورمونی در بارداری، موارد قبلی را بدتر کند.

عوارض بالقوه اتواسکلروز

مروری بر اتواسکلروز : در صورت عدم درمان، اتواسکلروز ممکن است منجر به کاهش قابل توجه شنوایی شود. این می تواند شرکت در فعالیت های روزمره شما را دشوار کند. اما از دست دادن کامل شنوایی ناشی از اتواسکلروز نادر است. یکی دیگر از عوارض نادر بدتر شدن کم شنوایی در نتیجه درمان جراحی اتواسکلروز است. وزوز گوش و آسیب عصب صورت نیز ممکن است. (منبع)

برای مطلب مرتبط به این مقاله سری بزنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *