تناسب اندام و تغذیه

داروهای فشار خون خطر مرگ زودرس را کاهش می دهد

داروهای فشار خون خطر مرگ زودرس را کاهش می دهد

داروهای فشار خون خطر مرگ زودرس را کاهش می دهد : مطالعه اولیه ALLHAT منبع معتبر از سال 1994 تا اوایل سال 2002 انجام شد و شرکت کنندگان را به طور متوسط حدود 5 سال دنبال کرد. در آن مطالعه، محققان به طور تصادفی 33357 نفر را برای دریافت یک مسدودکننده کانال کلسیم (آملودیپین)، یک مهارکننده آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) (لیسینوپریل) یا یک دیورتیک از نوع تیازید (کلرتالیدون) اختصاص دادند. برای مطالعه جدید، محققان از پایگاه های داده اداری برای پیگیری 32804 نفر از این شرکت کنندگان تا 23 سال پس از شروع آزمایش اولیه استفاده کردند. این شامل پایگاه‌های اطلاعاتی شاخص ملی مرگ (NDI)، اداره تامین اجتماعی و مرکز خدمات مدیکر و مدیکید (CMS) بود.

میانگین سنی این زیرگروه 69 سال و 53 درصد مرد بودند. علاوه بر این، 36٪ شرکت کنندگان سیاه پوست و 19٪ شرکت کنندگان اسپانیایی بودند. محققان داده ها را بررسی کردند تا ببینند چند نفر در این مطالعه در طول دوره طولانی پیگیری به دلیل بیماری قلبی عروقی، به ویژه حمله قلبی، سکته مغزی یا نارسایی قلبی جان خود را از دست دادند.

فشار خون بالا می تواند به شریان ها و قلب آسیب برساند و خطر ابتلا به بیماری هایی مانند ضربان نامنظم قلب (آریتمی)، حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. دکتر اولینا گریور، متخصص قلب و مدیر برنامه قلب زنان در مؤسسه سلامت زنان کاتز در Northwell Health گفت: «مهمترین چیزی که باید از این مطالعه حذف شود این است که فشار خون بالا قطعاً باید به موقع درمان شود. نیویورک که بخشی از مطالعه نبود.

محققان دریافتند در مطالعه جدید، خطر مرگ ناشی از حمله قلبی، سکته مغزی یا نارسایی قلبی برای هر سه دارو در طول دوره طولانی پیگیری مشابه بود. لیو به Healthline گفت: «هر سه گروه از داروهای فشار خون در کاهش بیشتر نتایج بالینی مشابه بودند. “این با آزمایش اولیه 20 سال پیش مطابقت دارد.”

با این حال، وی خاطرنشان کرد که تفاوت‌های خاصی نیز بین داروها وجود دارد، از جمله خطر کمی بالاتر سکته مغزی با مهارکننده ACE در مقایسه با یک دیورتیک. این در دادگاه اولیه نیز مشاهده شد. لیو گفت: علاوه بر این، در بیماران دیابتی، لیزینوپریل با خطر کمتر مرگ و میر و بیماری عروق کرونر قلب در مقایسه با دیورتیک همراه بود.

تدوالکار گفت در حالی که محدودیت‌هایی برای داده‌های این مطالعه وجود دارد، پزشکان باید خطر بالقوه سکته مغزی را هنگام انتخاب دارو برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا در نظر بگیرند، «به‌ویژه برای کسانی که در معرض خطر بیشتری برای سکته هستند» به دلیل عوامل دیگر.

درمان شخصی فشار خون بالا

یکی از محدودیت‌های مطالعه جدید این است که محققان اطلاعاتی در مورد داروهای فشار خون بالا که افراد پس از آزمایش اولیه مصرف می‌کردند، نداشتند و فقط علت مرگ آنها بود. لیو گفت: «برخی از این بیماران ممکن است دیگر از داروهای اصلی استفاده نکنند یا ممکن است داروهای مختلفی مصرف کنند.» لیو گفت: علاوه بر این، “اندازه گیری فشار خون آنها نیز در این دوره طولانی پس از آزمایش ناشناخته است، بنابراین متغیرهای زیادی در اینجا وجود دارد.”

گریور خاطرنشان کرد که از زمان انجام آزمایش اولیه، دستورالعمل‌های بالینی برای نحوه درمان فشار خون بالا (فشار خون بالا) از نظر زمان درمان افراد با دارو و نوع دارو برای شروع تغییر کرده است. در گذشته معمولا اولین دارو ادرارآور بود. اکنون این یا یک مهارکننده ACE یا یک ARB [مسدود کننده گیرنده آنژیوتانسین II] است،» او به Healthline گفت.

داروهای فشار خون خطر مرگ زودرس را کاهش می دهد : او گفت: «بنابراین این مطالعه خلاصه‌ای عالی از 23 سال گذشته است، از جمله عوارض جانبی طولانی‌مدت داروها، اما ما باید آن را با مقداری نمک مصرف کنیم، زیرا در این مدت دستورالعمل‌های فشار خون بالا به شدت تغییر کرد.» گریور گفت: از نظر کمی بیشتر خطر سکته مغزی در میان شرکت‌کنندگانی که شروع به مصرف مهارکننده‌های ACE کرده‌اند، در حالی که این موضوع نگران‌کننده است، می‌خواهد اطلاعات بیشتری در مورد اینکه آیا این افراد بیماری دیگری دارند که خطر سکته را در آنها افزایش می‌دهد، مانند بیماری شریان کاروتید ببیند. یا فیبریلاسیون دهلیزی (Afib).

او توصیه می‌کند که مردم در مورد اینکه کدام داروی فشار خون برایشان مناسب است، با پزشک خود صحبت کنند، از جمله نگرانی‌هایی که ممکن است داشته باشند.

او گفت که این مکالمات به ویژه مهم هستند زیرا “هیچ رویکردی در مورد این داروهای فشار خون وجود ندارد.” او گفت: «مدیریت پرفشاری خون واقعاً باید بر اساس غربالگری فردی شخصی، تشخیص به موقع و تغییرات سبک زندگی، تکمیل شده با درمان دارویی در صورت نیاز باشد.» (منبع)

برای مطلب مرتبط به این مقاله سری بزنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *